Chapter 09

Nu är det officiellt nyårsafton! Ser fram emot en galen, härlig, festlig och lång natt med alla vännerna!

Kollade nyss sista avsnittet på The Hills och det blev ett lyckligt slut, älskar lyckliga slut. Precis som i Cinderella Story som Emely tvingade mig att se ikväll... haha :)




Ett urval av mitt 2009
Österrike, maskerad å Ali-baba, Malaysia, djungeläventyr på Borneo, slappt på Langkawi, makeups-breaksups, Oslo, sommar, Hällevik, båten, fiske, 25-årskalas, samboliv med Emely, pussycat dolls dance, jobb, fler jobb, spännande jobb, jackson, g6-träffar, vännerna, party, mys, månskvällen, sorgligheter-oliver-morfar, Egypten- äventyr, skola, Götet, Sthlm hos sis, hollywoodfruar (!), bloggen, anniie,U, å en super fin jul.

Bye, bye 00-talet. Ser fram emot ett minst sagt spännande 2010.


/anniie.R

Strike

Blev bowling igår med la familia, och jag kom på en snygg andraplats efter Danne. När han skulle slå sina sista slag hoppades jag att han skulle missa så att jag skulle vinna, taskig syster, hehe. Det blev iaf hela fem hela strikes för mig!



Har varit på stan hela dagen idag och mamma köpte mig världens sötaste partyväska pimpad med massa svarta paljetter, perfekt till Nyår. Ska hem till Sara ikväll för att hjälpa henne att baka tårtan till vår trerätters middag. Antingen blir det tretimmarstårtan eller entimmestårtan, jag röstar på den som tar en timme... Funderar på att gå ut en sväng ikväll och ta ett glas, men vem går ut dagen innan nyår? :) -Jag och Emely isf ja...
Å imorgon kommer min älsklings Nina och firar med krstd-gänget. Först blir det en runda på stan för att power-shoppa nyårsblåsan, annars kör jag på en goding helt enkelt.

Ååå tusan vad mitt rum ser ut nu då... inte lätt att komma hem med en väska fylld med kläder på 30 kg som ska gå in i ett rum på tio kvadratmeter alltså... guushh sicka problem. Blir till att röja lite nu!

/anniie.R

Happy New Year 2010!

Jag landar i Stockholm den 30:e.


Da blir det party med underbaraste tjejerna Huri som ar hemma
fran NY, Marie, Linn, Karolin samt Huris kompis Yasmine som
ocksa har bott i NY.

Sjalvklart ska vi ocksa traffa min bror Fredrik och hans tjej
Mia, jag ser aven fram emot att dansa in det nya aret i min nya
roda skrud fran Ann Taylor och plataskor fran Michel Kors
eller Jessica Simpson, har inte bestamt mig. :)

Kommer sakna min alskling anniie.R men ska traffa henne sa
snart jag kommer hem till Helsingborg igen.

Kram och godnatt


/anniie.U

San Jose

Har kommer lite fler skojiga bilder fran San Jose.

Jul snacks.

Tranbarsglogg.

Flamberade "kornish hens".





Perl.

/anniie.U

Back to Sweden

Hej allihopa!

Imorgon aker jag tillbaka till Sverige. Jag maste saga att jag har fatt
en minnesvard semester och julhelg har med mycket kontraster.

I Chicago, Saint Charles med kofta fran Bana Republic, troja fran Jones New York.


I Chicago var det sa kallt att mina tar hall pa att forfrysa och i
Kalifornien var det sa varmt att mamma och jag lag i linne och
shorts och solade pa julafton och juldagen!

Har aven varit pa Dicken's fair i San Francisco, en hel festival tillagnat
Charles Dickens bocker. Har aldrig haft sa kul i hela mitt liv. Det fanns
flera forestallningar, skadespelare som befann sig i folkmassan, massor
med butiker och forsaljning av krimskrams. Min bror och hans fru sjong
i koren. Det gav mig verkligen julstamning!

Jacka fran Michel Kors.

Jag har heller inte sett sa manga korsetter pa samma stalle, alla var verkligen
utkladda aven vanliga besokare. Hade jag haft rad hade jag kopt en korsett for
3000kr. Men kandes som ett lite for annorlunda och ogenomtankt impulskop.



mamma i korsett!

sot hatt!

Happy Christmas.

Barock och brokad.

militar.

Familjen pa Dicken's fair. Peter och Suzi i viktorianska utstyrslar.

mamma och jag med en sotare.

Modeller!

/anniie.U

Mer mingel

Hittade lite pics på Tivoli på Kristianstadsbladet. Jag å Emely var nog lite linslusar ser det ut som ;)







Blev visst många pussar även här!

Nej, nu ska jag sussa, tusan vad jag är trötter...

Juldagen

Igår blev det en minst sagt rolig utgång. Vet inte om Emely lyckades med sitt uppdrag, blev kanske tvärtom? :) Förfesten var lyckad och den flyttades ut i köket som vanligt där någon fick tag i min kamera. Den innehöll många ofagra bilder samt många pussposer som tydligen blev kvällens tema. Dansade sedan natten lång med Anna (Faijermo) och fick satans ont i fötterna kan jag medge, gick i slowmotion till fyllekäket, mumma... Där blev vi till slut i princip utslängda... men vadå i hbg har det öppet tills typ 7... :) Well, well, enjoy the pics!









/anniie.R

Ikväll smäller det!

Ikväll ser jag fram emot en riktig nice utekväll. Blir förfest med Hampus och Co för att sedan möta upp resten av gänget på Teaterbaren. Emely tror att hon ska kunna supa mig under bordet, game on säger jag bara :)

Förra året såg det ut så här med pre-mingel med Nina, Johanna, Mike å Razze.






Julafton var btw hel-mysigt. Massa roliga lekar, fina klappar och en tomte från Listerlandet. Lever fortfarande på julmaten, men får nog äta lite innan med tanke på Emelys utmaning...!

Syskonen igår med matchade kläder såklart.




/anniie.R

Oh, cant´t wait!



Snart är den här, det har tisslats och tasslats i flera månader, eller sedan man såg den första filmen. Vill se den nu, nu! :)

/anniie.R

God Jul!





 



 

Önskar Deannas ;)


Traditionsenligt

Som vanligt träffas vi alla girlsen för fika på fenix den 23e, mycket uppskattat. Träffade sötnosen Anna Faijermo (alla heter anna!) som jag inte sett på ett år! Hon bor i Norge sedan 3 år och pratar med den sötaste norska dialekten man kan tänka sig. Massa roliga uttryck säger hon också som Elköp istället för Elgiganten :) Dock blev det inte allt för mycket kakor för mig, hade nämnligen ätit frukostbufé med familjen på morgonen på Sandhem, mums!

Tog en tur upp till Sara-sjuklingen också, stackaren som ska jobba hela julafton och juldagen... Sedan åkte jag och Sandra med trafikfaran Magda ut till Elgiganten (det blir motorstopp om hon snackar i mobil samtidigt, missar avfarter och allt möjligt), hehe! Nu ska jag kolla på The Hills i min sköna säng och ikväll ska granen kläs, traditionsenligt som sagt.


/anniie.R

Tonights fun

Ikväll ska jag kolla på idolerna Calle (!) och Erik på Lilla torg i med Magda och Lisa. Lovar att det kommer att vara vi och alla småttingar. Men vem bryr sig? :) Måste höra på rock-kungens röst när han väl är på hemmaplan.

Sen blir det en härlig kväll med kstad-gänget, ännu mer pepparkakor, lussebullar och glögg. Skönt att det bara är jul en gång om året. Missar dock Emelys match i alliansen, hoppas jag får fler chanser. Vi skojar ju alltid om att jag är hennes egen fanclub! Men hon klarar sig nog utan mig :)



Ligger trötter i sängen och väntar på pappas mat!

/anniie.R



Countdown

Nu kommer bilen att rulla in på uppfarten när som helst. Jag har förberett med en tänd marschall, julmusik, tända ljus och mat till Viktor. Snäll big sis :)

Magda har varit här och underhållit mig hela kvällen, blev massa kvällsfika och vårt hemliga projekt har även börjat ta fart, ska bli kul att se hur det går...




Where are u?

Killarna (brorsan, tobbe och macke) missade sin flyganslutning från London till Köpenhamn och fick därmed vänta i London i 18 timmar (!)tills nästa flyg. Och inte ett ljud av någon av dem sedan de landade.... Liksom, hallå!
Var är ni och vad gör ni? Får hoppas att ni står där och smilar med era brunbrända ansikten när ni hämtas upp på Svågetorp :) Dom lever väl fortfarande i sin arabiska tidson med en attityd som skriker laidback där mobiltelefonen tydligen inte är uppfunnen..



/anniie.R

Julen när den är som bäst



Bästa julkalendern någonsin som perfekt skildrar den svenska julen hos en "Svensson-familj" :) Pappa Rudolf glänser igenom alla avsnitt med sin barnsliga attityd och sin hatkärlek till sina barn.

You have to watch this one :P

/anniie.R

Going out!

Nu bär det av till MaddeE sen vidare...




ego-girl ;)

Älskar mitt halsband som jag fått av anniie.U


19 dec

... betyder ännu färre dagar kvar tills julafton! Så idag var det dags att börja shoppa... en lördag, sista lördagen dessutom innan, inte det smartaste kanske :) Men hittade iaf julklappar till mamma och pappa, prylar från Höganäs keramik. Fixade också deras 20-åriga bröllopspresent som ska firas den 23e på golfkrogen, nice :) Viktor får en riktig snygg t-shirt från Carlings, med tanke på att han ska ner till värmen snart igen. Så nu återstår ungefär lika många till att handla till.. men det löser sig :P

Ikväll har jag bokat bord till las chicas på Helsing vid elva, ska bli riktigt trevligt nu innan alla åker på sina håll.

Last year at the last day:







Ses i vimlet!
/anniie.R

Rihanna- Hard



Yeah awesome!

(Vet inte om ni i Sverige kan titta pa den har)

/anniie.U

California

Hej!

Nej nu ar jag trott pa kylan. Jag och mamma drar
till Cali och firar jul med Peter min aldsta bror.

See you suckers!

Hehe








/anniie.U

No likie

Usch nej. Jag avskyr verkligen snön, isen och kylan. Igår gjorde jag dessutom värsta vurpan utanför knutpunkten och aaaj så ont i armen och i benet jag fick! Dock tror jag den var ganska snygg :P

Hittade riktigt snygga armband idag, (Nina du gillar dem jag lovar). Värsta fyndet på Lindex.



Anna håller sig inomhus för resten av dagen, alldeles för kallt för att ta sig ut igen..




/Anniie.R

16 dec.

Igår somnade min lilla vovve in, han kämpade mot cancern in i det sista. En riktig liten kämpe. Kommer sakna honom till tusen, han har liksom alltid funnits där. Tänk att en hund verkligen kan kännas som en äkta familjemedlem... Det blir en annorlunda jul utan Oliver.




Saknar dig enormt mycket!!!!

Din anniie.R

The perfekt girlfriend



Hittade den har pa Blogg.se. http://stardustbaby.blogg.se/ hade postat den forst.
Tyckte det var kul!

Kanner ju igen mig sjalv... eller alskar i alla fall tv-spel! IQ delen tycker jag ar
trist. Kom igen vagar ni inte vara tillsammans med en smartare tjej eller vad ar
det fragan om? ;)

/anniie.U


Gamla bilder

Vi fortsatter att ga igenom Thomas dator. Har kommer nagra hemska bilder.
Haha dessa bjuder jag pa. Inte sa vackert, men det ar kul med minnen.


Fy fan vilket hemskt mode, med magtroja! Jag maste aven medge att mamma inte
heller ser sa het ut. Tantfristyr och tantklader. Hon ser 10 ar yngre ut nu, trots att
detta ar taget 2004 eller 2005.

Bilden ar i alla fall tagen i Chicago (Saint Charles), fox river, dar jag befinner mig nu.

Jag och mamma igen, som ser lite dragen ut.

Jag forsokte fa till "surfar looken". Til min hjalp hade jag handlat for mycket klader
pa Hollister i USA.

Nu ska jag forsoka sova och hoppas att jag inte forfryser tarna den har gangen.
Jag sover i tre par strumpor, langkalsonger, mysdress samt frotte morgonrock.
Det som fattas ar val bara mossa och vantar...

Natti

/anniie.U


USA update

Hej allihopa!

Ah stackars dig anniiiee.R att behova ta hela bloggbordan!

Har varit mycket nu, jag lovade ju att jag skulle blogga fran USA,
men kan inte satta over nagra bilder vilket ar trist! Har tagit en massa
bilder och framforallt har jag shoppat en massa. Kommer bli manga inlagg
sa fort jag kommer tillbaka till Sverige, samt en massa outfits yey!

Kan bara meddela att har ar det kallt! Sadarr 15 minus har det varit.
Jag vaknade i natt av en otrolig smarta i mina tar. Jag skrek till och fattade
ingenting. Jag vackte mamma och hon berattade att mina tar holl pa att
forfrysa, det var darfor jag kande smarta i dom. Efter lite fotmasage
och kroppsvarme fran mamma forsvann smartan, men det var laskigt!
Jag har aldrig varit med om det forrut.


Den har bilden hittade jag i Thomas dator. Den ar fran min high school graduation
i Indiana (South Adams High School). Det var nog 2005, lange sen. Har en massa
minnen fran den tiden.

Massor med Amish people till exempel.

God Bless America....

/anniie.U

Grym cover


mingel

Pics från förra lördagen som fiskades upp i nätet


Keeping this blog alive!

Anniie! Du måste komma hem! Livet är inte sig likt utan dig (drastiskt men sant)... hur ska vi klara oss i framtiden? Hmm... du måste helt enkelt bli min "hot housewive" :)

3 dagar kvar... men jag bloggar för dig med vännen, känner mig sjukt enstörd bara, haha! Nej, men vad jag är flummig nu då... jag tror jag skulle kunna skriva världens längsta inlägg om INGENTING... nog därför jag tycker om att skriva för jag har massor att säga om saker som eg är helt oviktiga och ingen orkar lyssna på riktigt? :)


"Blogging - Never before have so many people with so little to say said so much"







/anniie.R

Update: yesterday

Min kamera användes inte så flitigt igår, förlitade mig på Ninas istället, men här kommer lite uppdatering från lussefirandet. Egentligen kan man inte direkt kalla det lussefirande -snarare kacklande hönsgård. Det blev nämnligen inget hot luciatåg likt förra året, men absolut lika trevligt.
Mycket cred till Palles pimpade pepparkakor :)


MUMS!


Oh, en så söt liten tomte ;)

/anniie.R

Lussefirande

Ikväll blir det lussefirande hos världens sötaste Palle. Vi tycker båda om...





Kommer bli en härlig kväll med brudarna, som vanligt. Hoppas på att "Madde. E. Livsnjutaren" dyker upp med så är allt i sin ordning :)


/anniie.R

Jee!



Han gör denna riktigt bra! Just love his voice :)
Calle kommer gå långt, kanske var lika bra att han kom tvåa, nu kan han köra sitt eget race. Go boy!!


/anniie.R


HAHAHA!

Jag och Palle sitter och kollar gamla bilder och hittade riktig goding! Måste tillägga att detta är mitt mest osexigaste jobb någonsin... :) Okej, Palle och Malle ni är inte heller de hetaste! *blink



En marknadsföringskampanj som vi genomförde... i ösregn...

/anniie.R

Nice day :)

Efter en dag i skolan blev det en härlig eftermiddag på stan med Palle, MaddeE och Nina med middag på Mezzo. Sen blev det självklart en liten shoppingrunda (som egentligen inte skulle ske). Gick som vanligt in med inställningen att inte handla ngt, men kom klart hem med en ny partyklänning, varför händer detta allltid mig? :)



Sen "the moment I´ve been waiting for" -NEW MOON! Vi höll på att missa början på bion (pga shopping!) och fick springa maraton till söder. Så klart skulle jag dricka massa cola och var tvungen att göra en paus mitt i filmen, det är därför man inte ska se film på bio, finns ingen pausknapp.

Ligger i soffan nu och chillar med Palle, vi väntar med spänning på att se vinnaren i idol -nej, men vad töntigt det lät då, well...well

Ha en mys kväll.

/anniie.R

Godbitar

S/S 10 pre collection från Acne, enjoy.











/anniie.R

Senaste nytt




Det är vattenbrist i Helsingborg, staden har gått ut med en uppmaning som säger att man absolut inte får duscha eller diska. Ingen dusch alltså? Tur att man bestämt sig för att plugga hemma idag, får sitta i mina myskläder hela dagen :)

Så här står det på Helsingborg Stads hemsida:
Uppdaterad 10.55.
En stor och allvarlig vattenläcka drabbade i natt en av Helsingborgs huvudledningar. Problemen kommer att vara i minst 24 timmar och troligen längre. Var mycket sparsam med vattnet, duscha inte och hamstra inte vatten!
Trycket till vattentornet är så lågt att många helsingborgare riskerar att bli utan vatten. Om så sker drabbar detta först och främst dem som bor högt upp eller i högt belägna hus.

Tågaborg ligger ju för tusan högt upp, aj aj!

/anniie.R

My day

Idag möttes jag av ett sött kuvert när jag kom hem och det var från mormor, traditionsenligt på min namnsdag. Hon är världens gulligaste! Blev för övrigt klar med min kurs i entreprenörskap idag, känns skönt att ha det bakom sig. Nu är det bara några få uppdrag till som ska bli klara innan jul.

Nu är anniie.U i USA, saknar henne. Vi ska göra något roligt när hon kommer hem som att julshoppa eller vad säger du där på andra sidan jorden? :)


Hon är så söt som frågade om jag önskade mig ngt speciellt från Chicago...

Well, well, nu ska jag nörda mig lite och kolla på "The real housewives of New Jersey" :)



/anniie.R


Chicago

Hej!

Jag och mamma åker till Chicago på onsdag för att träffa Thomas igen.
Förhoppningsvis får vi med honom till Sverige också. Håller tummarna!

Tänkte också passa på att säga grattis till mig själv, som numera har en
godkänd C-uppsats! Känns härligt att äntligen vara klar.

Bloggen får självklart följa med till Chicago.

Shakira - New Music - More Music Videos

Hörs sen.

/anniiee.U

Nu blir vi seriösa och slutar festa...

noooot. När man väl bestämt sig för en vit helg blir det aldrig så, speciellt inte med värsta partypinglorna till vänner. På lördag blir det lussefirande hemma hos Palle och förra året såg det ut så här ungefär med ett manligt luciatåg. Dock måste jag påpeka att det var tjejerna som först inspirerade dessa grabbarna med ett väldigt seriöst och snyggt uppträdande.





Nej, skärpning nu, det är måndag och jag börjar snacka om helgen redan. Har en del jobb att fixa innan lördag :)

/anniie.R

Bilder från i lördags

Deannas hade jättekul på "Världens viktigaste inflyttningsfest". Vi tackar
Lavve och Amir för initiativet! Supernice, vi kommer gärna på fler fester.

Amir hade temat kärlek kvällen till ära!


Sen bar det av till Cardinal med dans hela kvällen, som vanligt med andra
ord.

Här kommer lite fler bilder från Amirs kamera.




Vi och söta Emilie.


Puss puss

/Deannas


Tonights outfit!

Party party!

Deannas ska på världens viktigaste inflyttningsfest!

Såhär ser vi ut ikväll.

anniiee.U har fått låna anniiee.Rs jättefina klänning!

Love you babe!

Puss puss

/Deannas

girls night

Lägger upp lite bilder från vår gilrsnight at maddes då blev det smarrig thaisoppa med sexparty till dessert :)











/anniie.R

Mys hos S!

Igår var det ett himla liv hos Sara där det ordnades julbak! Det blev pepparkakor, lussekatter och julgodis, mums.
Hennes lägenhet är som en julstuga med julgardiner, juldukar, tomtar, ljus och till och med grytlappar med julmotiv, så mys! Först och främst började jag, magda och sara med en nyttig lunch så att vi kunde kompensera för alla onyttigheter vi skulle stoppa i oss sen :)









/anniie.R

God morgon!

Nu har jag gjort frukost till pappa. Gick upp klockan 04:00
för att hinna det. Vi får se om jag kan sova lite mer sen.
Tråkigt att han ska åka! :(((


Stay with me!

/anniie.U

Julmys med pappa

Hej!

Pappa åker hem till Spanien imorgon :( så vi passade på att gå
ut och äta sista kvällen ihop. Det var hur trevligt som helst.
Först så gick vi på after work på Mollbergs, där vi drack vin och
åt plockmat. Vi hamnade bredvid ett bord med några äldre herrar.
De var lite på lyset, men glada och trevliga. De försökte prata tyska
med oss, då tydligen en av männen var från Österrike. Pappa försökte
istället svara på spanska. Jag och pappa skämtade om att skåningar 
nog behöver tala andra språk för att göra sig förstådda med andra
svenskar...

Såhär såg jag ut ikväll.

Jultema.

Ser ni att jag har fått upp min julstjärna också!?

På torget.

Sedan drog vi oss vidare till Marias Tappas på Mariatorget.
Vi drack vin och sangria. Pappa verkade nöjd över mitt val av
matställe. Marias Tappas ser ungefär ut som en lägenhet med röda
väggar och mysig inredning. Verkligen att rekommendera!

Vårt bord bestod av en gammal resekoffert, som de hade satt en glas-
skiva på, annorlunda och kul.

Den "öppna" spisen.

Nu ska jag gå och lägga mig. Vi får se vad som händer imorgon.
Har hört någonting om "världens viktigaste inflyttningsfest" haha
så vi får se om jag/vi Deannas går dit imorgon.

Puss natti.

/anniie.U


Shopping- new stuff

Hejsan!

Har skämt bort mig själv lite, här ser ni resultatet av det.
Massa shopping med andra ord!


D&G- the one parfym och ny YSL mascara.

Ny höstig halsduk.

Min nya dress från ASOS. Het men lite väl tajt.

Syns i alla fall inte på bild. Rydis vad säger du? Vill du byta mot något?

Favoriten, lyxkonsumtion på hög nivå. Mina nya YSL tribute pumps.

Så snygga och klassiska!

Åh I'm in LOVE.

Frågan är bara när jag kommer kunna använda dom. Vill ju börja ha
dom på mig NUUU, men de lär ju minska i värde med varenda reva
som kommer till.

De är också en aning höga för att ha på sig, när vi tjejer går ut och dansar
på Cardinal. Lounch häng kanske eller vänta tills nyår, vad tycker ni?

XOXO
/anniie.U

Julglamour

Kunde inte sluta, här kommer lite mer inspiration.

Förutom byxdressen, den bara axeln och siden, så går det även bra att satsa på
80-tals axlarna. Eller de ska gärna vara väldigt spetsiga och höga. Själklart är
paljetter fortfarande rätt till nyårsblåsan annars går det faktiskt bra med rosa om
du vill sticka ut. Det känns alltid kul att göra det! Stenar, nitar, rosetter, dragkedjor
och strass är detaljer som alla håller måttet. Det finns mycket att välja mellan.

Hörs sen puss.

/anniie.U

Jultrender


Starka trender just nu, som ingen kan ha missat är: byxdressen, denna trend
mjukstartade redan i somras men nu vågar vi lite mer. Byxdressen får gärna vara i
siden eller silke. Andra trender är självklart rött, krås, lackat och den bara axeln!
Själv tycker jag det är fint att bryta av med grönt mot allt det svarta, röda och gråa.
Jag hade inte tackat nej till ett smaragdhalsband i julklapp. Grönt ger en extra färgklick
som också känns lite julig.

/anniie.U

Ming & Mysan



Ming och Mysan -Imorgon ses vi äntligen gumman, du ska få en bamsekram av mig!

Brrr...

Ja, idag var det riktigt kallt (-2,8 grader när jag vaknade) så jag fick inhandla ny mössa och en gosig varm halsduk. Tycker inte alls om kylan, den gör att jag går runt förkyld i flera månader och har tre lager med kläder på... Men det är bara att stå ut! Får vara glad för alla pepparkakor och lussebullar man kan äta ist..




Anniie.U, jag längtar också tillbaka till sommaren fast inte till bilden i hagen -utan till denna :)



Så härligt då. Tänk att bara kunna gå ner och njuta av en frappe i hamnen...

/anniie.R

Housewife

Haha kunde inte låta bli att lägga upp denna... Tacky but sweet.

Jag lagade i alla fall mat till pappsen idag.

Visst är mitt kök, väldigt färgglatt!


Luftslottet som sprängdes var förresten jättbra, absolut sevärd!
Ville egentligen se New Moon, men det kan jag göra med någon
tjejkompis istället.

Hörs snart igen.

xoxo

/anniie.U

Den tredje Millenniumfilmen

Hej allihopa!

Förlåt för dålig uppdatering, har så mycket att göra i skolan nu.
Saknar dig anniie.R också. Här kommer en vimmelbild på oss
från i somras.

Fattar inte vad vi höll på med. Anna har hoppat upp på min rygg, måste
vart all den där rosén och fantan som spökade. Åhh vill ha sommar igen ;).

Nu ska min pappa och jag ner på stan och se den sista Millenniumfilmen,
Luftslottet som sprängdes.

Hörs sen
/anniie.U
/

RSS 2.0